Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Reparasjon av steinsprut eller skift av frontrute

Steinsprutskader er fryktelig irriterende og skjer de aller fleste. Har du fått steinsprutskade? Å reparere en steinsprut i frontrute kan raskt og enkelt gjøres hos oss. Bestill time tidlig, slik at skaden ikke forverrer seg.

Dersom du har vært uheldig og fått en steinsprutskade i frontruten din vil vi alltid forsøke å reparere den hvis mulig. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for dette, og du slipper å bekymre deg for at skaden skal utvikle seg.

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som igjen fører til at frontruta må skiftes. Det er størrelse på steinspurten som avgjør om det er snakk om en enkel reparasjon eller om frontruten eventuelt må byttes. Dersom frontruten må skiftes vil det tilkomme en egenandel. Denne vil variere ut ifra hva slags avtale du har med ditt forsikringsselskap. 

Bestill time på mittbilhold.no eller via skjemaet her.