Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

EU-kontroll

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din. Det er du som eier som har ansvar for å sørge for at bilen din blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen. Sjekk når bilen din skal på neste EU-kontroll her.

Vi anbefaler at du bestiller tid for kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner etter sjekken kan utføres før fristen går ut.

Personbiler skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter hvert annet år. Biler med tillatt totalvekt over 3500 kg skal kontrolleres første gang i det andre kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter årlig.

Her kan du sjekke når bilen din trenger EU-kontroll neste gang.

Hva koster en EU-kontroll?

Pris på EU-kontroll: kr 990,-

Vil du bestille EU-kontroll til bilen din?

Bestill time på Bilhold, eller fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg for å avtale en tid som passer til din EU-kontroll. Bilhold kan også brukes til å bestille og få oversikt over verkstedtimer, service og andre tjenester.

På G-Bil er vi eksperter på Skoda. Vi er et fabrikkgodkjent merkeverksted med sertifiserte mekanikere og teknikere, så her er bilen din i gode og profesjonelle hender.

Vi utfører også EU-kontroll på andre merker. Bestill via skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

PS! Regelmessig service og vedlikehold er en billig metode for å gi bilen din et langt og godt liv. Da slipper du ofte ubehagelige overraskelser på EU-kontrollen også.

Verkstedtjenester