Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fjern vond lukt i bilen med klimarens

Vond lukt fra klimaanlegget oppstår når det samler seg organisk materiale i pollenfilteret og kjøleenheten. Problemet ligger i klimakondensatoren hvor bakteriene yngler seg, og de har spesielt gunstige forhold når det blir varmere i været på våren.

 

Vår faste pris på klimarens - kun kr 990*
*kjøp av pollenfilter kommer i tillegg

Rens av klimaanlegget gir deg igjen en velduftende kupé, i tillegg er det en viktig del av vedlikeholdet som forlenger levetiden på bilen din. Kombinert med bytte av pollenfilter vil dette sikre et vesentlig sunnere og mer behagelig inneklima. I verste fall kan det være skadelig å puste inn mugg og bakterier over lang tid. For noen kan det medføre trøtthet, hodepine og influensalignende symptomer.

Rens av klimaanlegg og bytte av pollenfilter kan med fordel utføres relativt hyppig – minimum én gang i året og oftere for personer med luftveisproblemer. Dette vil både forebygge overoppheting av viftemotoren og opprettholde en effektiv filtrering av skadelige stoffer.

Bli kvitt vond lukt og få en sunnere luft med rens av klimaanlegget og bytte av pollenfilter.