Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dekk, dekkhotell og dekkskift til din ŠKODA

Vi hjelper deg med alt du trenger for å ha gode dekk på bilen din. Vi tilbyr både nye dekk, dekkhotell og dekkskift.

Hjulskift

Vi skifter gjerne dekkene for deg, så du slipper å gjøre denne jobben hjemme i garasjen eller på gårdsplassen.

bilhold-knapp-grønn-hjulskilt.jpg

Hvor ofte bør du kjøpe nye dekk?

Hvor lenge du kan kjøre med dekkene er avhengig av kjørelengde og kjørestil, i tillegg til alder. Selv om du ikke sliter ned dekkene dine, bør de skiftes ut med jevne mellomrom. Gummien i dekket er i utgangspunktet ferskvare, og gripeegenskapene i dekket svekkes over tid. Det som skjer er at gummien blir hardere med årene og dermed fungerer også dekkene dårligere.

Er du usikker på om dekkene dine er slitt eller blitt for gamle. Kom innom oss, så kan vi hjelpe deg.

Hvor dyp skal mønsterdybden på dekk være?

I Norge er minimumsgrensen for sommerdekk 1,6 mm og 3 mm for vinterdekk. Vi anbefaler 3 mm for sommerdekk og 4 mm for vinterdekk. Jo dypere mønsterdybde, desto bedre kan dekket avlede vannet. Dette beskytter mot vannplaning og farlige situasjoner hvor du mister veigrepet.

Hvorfor er gode dekk viktig?

Du har kanskje ikke tenkt gjennom at det er dekkene som er det eneste som forbinder din bil med underlaget. Derfor er det så viktig at dekkene er i god stand. Dårlige dekk påvirker ikke bare sikkerheten, men også komfort, støy og drivstofforbruk.

Hvorfor kjøpe dekk hos oss?

Vi kan ŠKODA best og vet nøyaktig hvilke dekk som passer din modell. Derfor har vi alltid disse dekkene på lager – vi er klare for å hjelpe deg.

Vi tilbyr dekk fra kjente og testvinnende leverandører som for eksempel Continental og Gislaved. Vi har også konkurransedyktige priser.

Jeg ønsker tilbud på dekk.

Dekkhotell for bedre komfort

Dekk tar mye plass, og det er ofte et slit å løfte dekkene inn i og ut av garasjen, vaske dem og få dem av og på bilen.

Sjekker du dekkene dine inn på vårt dekkhotell, er det du som får det mer komfortabelt. Vi sørger også for at dekkene lagres på en optimal måte, så de klager nok ikke de heller.

Vi vasker dekkene, og oppbevarer dem kjølig, mørkt og tørt – akkurat slik de skal oppbevares.

Når det er på tide å skifte dekk igjen, bestiller du bare time hos oss, så fikser vi det også.

Snakk med oss om dekkhotell.