HVA ER HEMMELIGHETENE BAK SUKSESSEN?

Vi har ingen hemmeligheter, men det finnes mange gode svar på hvorfor ŠKODA er blitt en norgesfavoritt. I en elektrisk fremtid blir det bare flere.

ALLTID LITT MER PLASS.
Uansett biltype, er ŠKODAs mål alltid å kunne tilby litt mer plass enn konkurrentene. Det beste eksempelet er kanskje OCTAVIA stasjonsvogn. Det er en bil i «kompaktklassen», men har innvendige mål som en bil i mellomklassen. Det har gjort den til en bestselger i flere år. Familier med ett eller flere barneseter og vogner sverger ofte til SUPERB – de har nemlig ekstra store plassbehov, både i baksetet og i bagasjerommet. I 2016 tok ŠKODA dette ett hakk videre: Med KODIAQ kan vi tilby SUPERB-plass også i en SUV, med mulighet for syv seter. Plass er også en gjenganger når pressen anmelder våre biler. Se ulike tester her.

Superb iV

PLASSMESTEREN ŠKODA SUPERB I NYE UTGAVER
Nye ŠKODA SUPERB har fått oppdatert design, flere smarte løsninger og enda flere sikkerhetssystemer. For første gang kan du også bestille SUPERB som plug-in hybrid eller ekstra tøff SCOUT-versjon med 4x4 som standard.

Les mer SUPERB

SUPERB iV

SMARTE OG SIKRE LØSNINGER.
Hva betyr noe i din hverdag? Kanskje smarte detaljer som paraply i dørene og isskrape i tanklokket. Vi kaller vår tilnærming «Simply Clever», og det innebærer mer enn fiffige løsninger på praktiske problemer. Det er en gjennomgripende ŠKODA-filosofi, og handler om vårt forhold til deg. Vi vet også at sikkerhet betyr mye. Derfor har ŠKODA tallrike assistentsystemer. Du trenger ikke tenke på dem, men å vite at de er der gir trygghet og komfort, både på lange turer og til daglige gjøremål. At vi tilbyr mange av våre modeller med firehjulstrekk, gjør at du kan nyte denne sikkerheten og komforten året rundt.

OCTAVIA

Les mer OCTAVIA

UTVALGET.
Du trenger ikke å ha tre unger i barnesetealder for å finne deg til rette i en modell fra ŠKODA. I løpet av høsten tilbyr vi hele tre SUV-er: KODIAQ, KAROQ og KAMIQ, der navnene sladrer om vår filosofi: Felles tilnærming, men forskjellige størrelser. Vi tør påstå at våre stasjonsvogner er velkjente nå, men nytt av året er at du får den oppgraderte SUPERB som populære SCOUT, samt plug-in hybrid versjonen SUPERB iV. Ønsker du en litt mindre bil bør du ta en titt på den nye og godt utstyrte ŠKODA SCALA. Vårt mål er at flest mulig skal finne en ŠKODA som passer til sitt bilbehov.

HVILKEN SUV PASSER DEG BEST?

KODIAQ

Les mer KODIAQ

KAROQ

Les mer KAROQ

KAMIQ

Les mer KAMIQ

 

ELEKTRISK FREMTID.

Ventetiden er over: ŠKODA har startet sin elektriske offensiv. I løpet av kort tid kan du bestille CITIGOe iV, til en startpris på 184.880,- veil. levert Oslo. Med en rekkevidde på 260 km (WLTP), får du en lav kilometerpris. Nye SUPERB lanseres også som iV-utgave, en plug-in hybrid med 218 hk systemeffekt. Den kan kjøres opptil 56 km elektrisk, men samlet rekkevidde i kombinasjon med bensindrift er 930 km (WLTP). Vår helelektriske familiebil er også på vei. Den vil kunne konkurrere med de største familiebilene på markedet – uavhengig av drivlinje. Mange står allerede på venteliste for å sikre seg en bil så tidlig som mulig når den lanseres i 2020. Vi har ingen hemmeligheter, men det finnes mange gode svar på hvorfor ŠKODA er blitt en norgesfavoritt. I en elektrisk fremtid blir det bare flere.

CITIGOe

Reserver CITIGOe

VISION iV

Bestill VISION iV

Elbil24