Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

I en tid som preges av usikkerhet rundt Covid19-smitte har vi i Gumpens Auto innført strenge interne tiltak for din sikkerhet ved besøk hos oss. 

Her har vi samlet noen tjenester vi kan tilby til de som har behov for det.

> Dersom du trenger service på din bil, men ikke har anledning, eller ønsker å komme til oss - så henter vi og leverer bilen hos deg. Ta kontakt så finner vi løsninger!
> Dersom du skal hente din bil, men ikke ønsker å gå inn i butikken, kan du kontakte oss så kommer vi ut med din desinfiserte nøkkel.
> Benytt gjerne online-løsninger for å booke dine serviceavtaler. Den enkleste løsning er vår app - bilhold. Den kan du laste ned i Appstore og Google Play.

Vi vil etterstrebe å levere disse tjenestene så langt bemanningen strekker til, og innenfor trygge rammer.

Du er fremdeles hjertelig velkommen til alle våre butikker.
> Alt som blir berørt på bilene vaskes grundig etter bruk, hver gang. Dette gjelder alle våre biler i utstilling, demobilene, verkstedbiler og selvfølgelig våre kunders biler.
> Det er innført strenge regler for håndvask hos samtlige av Gumpens forhandlere
> Vi hilser på hverandre som før, men vi unngår håndhilsing og annen berøring
> Vi holder god avstand mens vi prater sammen, og unngår unødvendig reisevirksomhet

Ekstra tjenester vi tilbyr i denne perioden:

Nybil
Bruktbil

Les mer om våre tiltak for å bekjempe smitte av Covid19 her

 


Vårt bilverksted er et sertifisert og godkjent merkeverksted for ŠKODA. Hos oss kan du bestille service for din Skoda og vi utfører selvfølgelig alle typer mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr vi følgende verkstedtjenester:

  • Hjulskift
  • EU-kontroll
  • Rutereparasjon ved steinsprutskade
  • Ettermontering av DAB+
  • Originale bildeler og tilbehør til din ŠKODA