Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

TILBUD PÅ KAMIQ

KAMIQ er vår første crossover - en smart kombinasjon av SUV og bybil. KAMIQ er den perfekte miks mellom robusthet og dynamiske linjer og er selvfølgelig full av den siste teknologien.

Frem til 31. desember gir vi deg ekstra gode tilbud på ny ŠKODA KAMIQ - uansett om du kjøper eller leaser;
- 1,99%* rente
- Vinterhjul på originale ŠKODA felger
- Service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/45.000 km
- Vinterpakke til 0,-
 

Rentetilbud KAMIQ

Enda enklere bilhold med Service- og vedlikeholdsavtale inkludert i prisen!Vinterhjul, service- og vedlikeholdsavtale inkludert

ŠKODA Service- og vedlikeholdsavtale gir deg kontroll på dine kostnader i 3 år eller 45.000 kjørte kilometer. Avtalen sikrer deg at bilens serviceprogram følges og nødvendige reparasjoner for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet gjøres. Med ŠKODA Service- og vedlikeholdsavtale vil du vite eksakt hva din ŠKODA kommer til å koste deg - helt uten ubehagelige overraskelser. Les mer her

Vinterpakke inkludert

Vinterpakken inneholder:
Oppvarmet multifunksjonsratt, setevarme bak og delingsnett


ŠKODA KAMIQ fra 310.550,-**
 

Jeg ønsker å bli kontaktet vedr. et godt tilbud/prøvekjøring av nye KAMIQ

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.

 

 

Dette er ŠKODA KAMIQ

        

 KAMIQ er den urbane crossover som gir deg alle SUV-ens fordeler i ŠKODAs særpregede design med dynamiske former og skarpe linjer. Bilen er perfekt for deg som foretrekker å skape trender i stedet for å følge dem.

Det tiltalende interiøret har gjennomført god ergomi, og fører og passasjer kan glede seg over en utførelse med eksklusive materialer.

Kontakt oss knapp   Les mer knapp

Tilbudene gjelder tom 31.12.2020. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen er estimert til 6,1l/100km og 138g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Alle priser er inkl. MVA. Avbildet modell kan avvike.