Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV er vår første helelektriske SUV. Den store familie-SUV-en har en rekkevidde på inntil 528 km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, mulighet for 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ, i tillegg til mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Vi har 8 stk leveringsklare biler før ferien

ŠKODA  ENYAQ iV - før kr 585.000*
NÅ kr 549.000*
Du sparer kr 36.000

Du så de sikkert under NM i sykkel i Kristiansand - 10 stk ŠKODA ENYAQ iV fra G-Bil as var følgebiler. Nå har du mulighet til å sikre deg en av bilene - kun kjørt i 14 dager så her har du mulighet til å gjøre et kupp! Finn din favoritt blandt bilene vi har tilgjengelig, nyt topp komfort til en fornuftig pris, og oppdag at din nye ŠKODA er romslig på mange måter. Sikre deg din nye ŠKODA ENYAQ iV.

Bilene er i forskjellige farger med bl.a følgende utstyr:
- Elektrisk nedfellbart tilhengerfeste
- Skinninteriør
- Adaptivt understell
- Elektrisk førersete med minne
- Panorama soltak
- Prediktiv/adaptiv Cruisekontroll
- 360 graders kamera -
Sensorstyrt elektrisk bakluke
- 21’’ sommerhjul
- 19’’ vinterhjul
- Mulighet for takboks/skiboks

 

Nye ŠKODA ENYAQ iV 50
fra kr 351.440*

 

Kontakt meg om ENYAQ iV for tilbud eller prøvekjøring.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Lurer du på hva som er forskjellen mellom modellene og hvilken du skal velge?

ENYAQ iV 50 fra kr 351.440*

Batterikapasitet (netto) Rekkevidde Kraftoverføring
52 kWt  Inntil 340 km (WLTP) Bakhjulstrekk


ENYAQ iV 60 
fra kr 390.440*
med inntil 1.000 kg hengervekt

Batterikapasitet (netto) Rekkevidde Kraftoverføring
58 kWt Inntil 409 km (WLTP) Bakhjulstrekk


ŠKODA ENYAQ iV 80 
fra kr 458.440*
med inntil 1.000 kg hengervekt

Batterikapasitet (netto) Rekkevidde Kraftoverføring
77 kWt Inntil 528 km (WLTP) Bakhjulstrekk

 

ŠKODA ENYAQ iV 80x fra kr 487.440*
med inntil 1.200 kg hengervekt

Batterikapasitet (netto) Rekkevidde Kraftoverføring
77 kWt Inntil 460 km (WLTP) 4x4 firehjulstrekk

 

ENYAQ-iV-interiør

Produsert av ŠKODA, designet av deg
ŠKODA ENYAQ iV leveres i flere designvarianter og våre interiørdesignere har brukt mye tid på samtlige detaljer slik at du skal føle deg mest mulig komfortabel under reisen. Spesifikke designelementer for hver enkelt modell finner du i hele interiøret: seter, dashbord, armlener, midtkonsoll, dørtrekk, interiørlister, belysning og gulvmatter er alle unike. Finn din favoritt.

ECOSUITE - ecoSuite Design Selection tilfredsstiller selv de høyeste krav til komfort, såvel som miljøvennlige løsninger. Interiøret er trukket i et mykt cognac brun farget skinn med kontrastdetaljer i fargen stone-beige.

SUITE - Nyt et snev av luksus med Suite Design Selection. Interiøret er sydd i eksklusive materialer med mykt sort skinn for høyest mulig komfort og med kantsøm i fargen cognac brun.

LOUNGE - Det forseggjorte Lounge Design Selection interiøret med materialer av høy kvalitet møter et estetisk, moderne utseende med fokus på de eksklusive detaljene. Interiøret kombinerer skinn og mikrofiber.

LODGE - Lodge Design Selection kombinerer myke materialer og lyse farger som gjør kupéen innbydende og skaper en hyggelig atmosfære for hele familien.

LOFT - Loft Design Selection har et moderne og innbydende interiør. Den elegante og tidløse kombinasjonen av grått og svart vekker en harmonisk følelse. Familier med barn vil sette pris på holdbarheten til materialet som i tillegg er lett å holde rent.