Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

I en tid som preges av usikkerhet rundt Covid19-smitte har vi i G-Bil innført strenge interne tiltak for din sikkerhet ved besøk hos oss. 

Her har vi samlet noen tjenester vi kan tilby til de som har behov for det i denne perioden:

> Ønsker du prøvekjøring av demobiler, leverer vi og henter på døra. Send inn et skjema via våre nettsider, eller ta kontakt på telefon.
> Har du en leasingbil som du ønsker å forlenge leien på kan du ta kontakt med oss så finner vi en minnelig løsning med situasjonen tatt i betraktning.

Vi vil etterstrebe å levere disse tjenestene så langt bemanningen strekker til, og innenfor trygge rammer.

Du er fremdeles hjertelig velkommen til alle våre butikker:
> Alt som blir berørt på bilene vaskes grundig etter bruk, hver gang. Dette gjelder alle våre biler i utstilling, demobilene, verkstedbiler og selvfølgelig våre kunders biler.
> Det er innført strenge regler for håndvask hos samtlige av Gumpens forhandlere
> Vi hilser på hverandre som før, men vi unngår håndhilsing og annen berøring
> Vi holder god avstand mens vi prater sammen, og unngår unødvendig reisevirksomhet

Ekstra tjenester vi tilbyr i denne perioden:
Bruktbilavdelingen
Service

 Les mer om våre tiltak for å bekjempe smitte av Covid19 her


Simply Clever er blitt synonymt med merkenavnet ŠKODA og handler om den praktiske tankegangen bak alle de små, men viktige detaljene i våre modeller. Smarte løsninger som gjør at bilene våre ikke bare tilfredsstiller kravene du har til teknologi, sikkerhet og kvalitet – men som også gjør opplevelsen bak rattet til noe du vil glede deg over - hele veien. Prøv selv!

Hos ŠKODA kan du velge mellom alt fra den lille, smarte bybilen til familieklassens desidert romsligste bil med massevis av plass og komfort i en sporty innpakning. Eller hva med en av våre råtøffe SUVer? Hvem har sagt at praktisk må være kjedelig?

Bilmodeller
Ønsker du å lese mer om de ulike ŠKODA-modellene kan du gjøre det her.

Finansiering
Vi tilbyr finansiering fra ŠKODA Financial Services.

Leasing
Leasing av bil blir stadig mer populært. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og bedrifter.

Avd Nybil