Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA VISION IV

ŠKODAS FØRSTE ELEKTRISKE FAMILIEBIL LANSERES I 2020.

NÅ KAN DU FORHÅNDSBESTILLE ŠKODA VISION IV.

  • Helektrisk SUV 
  • Inntil 500 km rekkevidde (WLTP) 
  • Lades fra 0 til 80% på 30 minutter 
  • Bagasjeromvolum på 550 liter 
  • Mulighet for 4x4 firehjulstrekk

Driving

ŠKODAs nye prestisjeprosjekt vil levere på alt du forventer av en ŠKODA i dag! God plass, smarte løsninger, mye bil for pengene og et design som skiller seg ut. VISION iV har et sportslig design med skarpe linjer og god plass. En dynamisk kjøreopplevelse sikres gjennom firehjulsdrift og to elektriske motorer med totalt 306 hestekrefter. Design og egenskaper representerer mye av det ŠKODA står for i dag, samtidig som ŠKODA tar et stort skritt inn i fremtiden.

 

Vision iV

EKSTERIØR
En fremtredende horisontal lysstripe strekker seg over øvre del av grillen og binder sammen de to hovedlyktene som skinner med nyskapende Matrix LED-teknologi. Bilens profil hinter om et svært romslig interiør. Dørene har ikke tradisjonelle dørhåndtak men åpnes automatisk ved berøring. De klassiske sidespeilene er byttet ut med kameraspeil som gir et 180-graders bilde som vises i bakspeilet.

 

Interiør

INTERIØR
Instrumentpanelet og midtkonsollen er delt opp i to seksjoner, og den store, frittstående berøringsskjermen gir en ekstra dimensjon til interiøret. Dekorative sømmer og ambient-belysning fullfører bilens skarpe linjer. Setene er ultralette og har som andre elementer i bilen et "svevende" design. Setene er trukket i Dinamica® - et premium og miljøvennlig materiale. Den nedre delen av instrumentpanelet har et nytt, spennende design med dekorative mønstre og bjørkefinér i matt finish. Tredekoren strekker seg over hele dashbordet og gir en følelse av naturlig fri flyt av luft. Det store glasstaket bidrar til å gi den romslige følelsen i kabinen.

 

Lading

MOTORER OG REKKEVIDDE
ŠKODA VISION iV drives av to elmotorer – en på hver av akslene, som leverer bilens 4x4 firehjulsdrift. 306 hestekrefter fordeles sømløst mellom hjulene og sørger for optimalt veigrep og en dynamisk og trygg kjøreopplevelse. 0-100 er unnagjort på 5,9 sekunder og konseptbilen har en toppfart på 180 km/t. Konseptbilen har oppgitt rekkevidde på opptil 500 km (WLTP). Batteriet har en kapasitet på 83 kWh og kan lades fra 0 til 80 prosent i løpet av kun 30 minutter. Dette gjør VISION iV til en praktisk og spennende bil som dekker de fleste behov.

Vil du vite mer? Ta kontakt eller kom innom for en hyggelig bilprat.