Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Aktuelt

 • Outlet på G-Bil - god, rimelig og trygg handel

  Outlet-konseptet til Gumpens Auto er en satsning vi gjør for å komplementere verdikjeden. Her finner du nye og gamle biler i skjønn forening som kan ha litt høyere km og en skramme eller to mer enn normalt. 

  Se alle våre bruktbiler her.

  Les mer
 • Slik finner du verdien på bilen din

  Vi får mange spørsmål om hvordan bilens verdi vurderes. Både i forbindelse med skattemeldinger, men også for de som har firmabil og som i disse dager opplever å bli permittert. 

  Les mer
 • Ladebrikke fra Gumpen Kom i gang på 1-2-3!

  De største operatørene er beskrevet her, men din Gumpens Ladebrikke kan potensielt knyttes opp mot alle leverandører som tilbyr RFID-teknologien.

  Les mer
 • Øystein er ny servicemarkedssjef

  - DET GÅR I BIL HELE DØGNET.

  Les mer
 • Er du vår nye superselger?

  SKODA har gjennom mange år opparbeidet seg en stor solid kundegruppe. Modellutvalget og drivlinjene treffer veldig mange helt perfekt. Den elektriske reisen har tatt av i Norge og ENYAQ er en av bilene med mest interesse.

  Vi ønsker oss en dyktig og erfaren serviceinnstilt selger, du må ha et brennende ønske om å være blant de aller beste. Du må være "sulten" og godt fremoverlent, inneha masse energi og godt humør, ha god struktur, vinnerinstinkt og være en god lagspiller. Du må trives like mye med å jobbe strukturert og oppsøkende i kundebank, som å ta seg av kunder som kommer inn i butikken.

  Som selger hos oss har du salgsansvar med egne mål, men du jobber i team, der vi utveksler erfaringer, støtter og inspirerer hverandre mot samme mål.

  Det er viktig for oss at du kan identifisere deg med våre grunnverdier: Humør, omtanke, redelighet og nytenkende.

  Les mer